Mit gondoltok, milyen munkát vállalnak szívesen az emberek önkéntesen?
Figyelt kérdés
Szeretnék önkénteseket találni, akiket később meg tudnék kínálni egy jobb állással, mint amit éppen csinálnak. Nem hiszem azt, hogy egy interú során meg lehetne valakit ismerni, ítélni abból a szempontból, hogy jó lesz e nekem, vagy sem. Ha viszont vele dolgozok egy ideje és lelkes, fel tudom mérni a határait és hogy mit lehet belőle kihozni. Sok olyan tehetség vész el, aki az interjúig se jut el, mert benyomnak valami tehetségtelen ismerőst egy pozícióba. Én szeretném megtalálni ezeket az embereket és adni nekik egy lehetőséget.2014. ápr. 15. 19:35
11/14 A kérdező kommentje:
Hajdú-Bihar, de hívtak Nyíregyházára, és akarok Pécsre is telepíteni, mert szép a vidék, de munkalehetőség az nem nagyon van ott se. Ha az első fészek jól működik, már tudunk szélesíteni. Ez a prototipus, itt teszteljük a rendszert, szerezzük be a szükséges tapasztalatokat, amire tudunk a csapattal építeni. Pest megye erősen támogatott ilyen téren, én a vidéket akarom felkarolni, mert itt tényleg kevés a lehetőség.
2014. ápr. 16. 13:44
12/14 A kérdező kommentje:
Nehéz az alaphelyzet, mert én csapatot akarok, nem alkalmazottakat. Az akarok elérni, hogy élvezzék a munkájukat, s e munka inkább hivatás legyen, mint általános értelemben vett munka. Kevés embernek adatik meg hogy azt csinálja ami a hobbyja is egyben. Amíg a többség fejébe a munka szó úgy jelenik meg, hogy egy utálatos dolog, ahol nem kap csak alamizsnát és cseszegetést, a főnöke meg egy b*dös b*nkó, addig sok a dolgom. Magyarország ezen a területen le van maradva, s ezt meg kell értenem, időt kell adnom azoknak, akik sokat csalódtak. Nehéz röviden úgy kérdezni, hogy ne küldjenek el a p*csába, ha kiejtem a számon az önkéntes munkát. Sajnos.
2014. ápr. 16. 14:00
13/14 anonim válasza:
Igen, nagyon harapnak rá. (én is). Bocs a lecseszésért, ez már sajnos reflex.
A helyi lakosoknak ez biztos jól jönne, tőke nélkül sajnos én abszolút nem vagyok mobilis, na meg ugye az első pár hónapban albérlet+étkezés+egyéb szükségletek. Mondjuk ki tudja, később mit hoz az élet, neked sok sikert kívánok hozzá! :)
14/14 A kérdező kommentje:
Kicsibe kezdem, s azzal is megelégszem, ha csak pár embernek jobbá tudom tenni az életét, na meg persze az állatokét, mert miattuk csinálom. :-)Az életfelfogásom nem esett a legjobb talajra, de Magyarország a hazám, és meg kell próbálnom menteni, aki és ami még menthető. Hiszek abban, hogy ha sok jószándékú embert tudok magam köré gyűjteni, még évek múlva lehetünk nagyok, és fel tudom szabadítani a multik rabszolgáit, vagy lesz olyan hátterem, hogy átcsábítsam azokat, akik többre érdemesek. Nehéz feladat, de a magam részét beleteszem, a többi a csapattársaimon múlik. Az embereknek is akarni kell a változást, én nem akarhatok és cselekedhetek mások helyett. Nincs jogom kényszeríteni, győzködni, hogy neked ez rossz, hagyd ott. Ezt kell mindenkinek felismerni.
2014. ápr. 16. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!