Szerintetek ez ciki?
Figyelt kérdés
Egy elég számomra kellemetlen dolog miatt kérnék segitséget.
15 éves vagyok nem rég költöztünk egy elég szegény Környékről Székesfehérvár közelébe.
Nagymamám nevel szüleim nem élnek.
A lényeg hogy sosem voltam még moziba..... :(
Nem volt aki elvit volna.
Most jelenleg nincs még sok barátom akit megkérhetnék hogy jöjjön el velem.
Igy szeretnék egyedül elmenni.
Székesfehérvárra.
Csak nem tudom mit hogyan kell csinálni.
A jegyet meg kell venni utána hova kel menni azt elmondják és hogy hova kell ülni?... stb
Tudom hogy ez elég kellemetlenül hangzik de nem emrem megkérdezni senkitöl mert félek hogy kinevetnek.
És igy hogy nem tudom mit kell ott csinálni inkább megkérek valakit hogy mondja el nekem.
Köszönöm a válaszokat előre is... :D
2014. ápr. 14. 17:55
1/1 anonim válasza:
A jegyre rá van írva a terem, ahol a filmet játsszák és a szék száma. A folyosón a termek számozva vannak, nem fogsz eltévedni. Odabent pedig a sort kell megkeresni, ahol ülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!