Avox kérdése:
Egy wowos videó?!
Figyelt kérdés
emlékszem régen mondták nekem hogy van fent youtubon egy olyan videó amin a srác letörli poénból az öccse fullos karakterét(eredetiről)és felveszi ahogy a srác "kitör magából" valaki nem tudná nekem linkelni pls?^^2014. ápr. 12. 11:33
1/7 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=YersIyzsOpc
Egyébként úgy fa***ág ahogy van, eredetis accot nem lehet törölni.
2/7 Csiß válasza:
a karakterét törölte nem az accountját..
3/7 anonim válasza:
Karaktert is vissza lehet állítani!
4/7 Csiß válasza:
Ez így van.Nem is nagyon értem a srác "reakcióját"..Egy GM pillanatok alatt vissza pakolja az összes karakterét.Mondjuk nem úgy néz ki a gyerek mint akinek van ennyi IQ-ja.
5/7 anonim válasza:
Lehet törölni accountot :) Csak a blizzard elkéri a személyidet, indokot kér stb.. de megvalósítható.
6/7 anonim válasza:
Engem Anno feltörtek, összes cuccomat kidobták, pénzem el lopták. Írtam a GM-nek, 10perc mulva válaszolt. Kidobott a szerórol, visszaléptem és minden ott volt. Tehát azért nem véletlenül fizetünk érte... más játékokban le se szarják...
7/7 Csiß válasza:
Nekem is percek alatt vissza rakta a 2,5 éve törölt karakterem.Még pontos törlési időt se tudtam mondani neki csak a kari nevét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!