Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Valakinek lenne kedve Hip-Hop...

Valakinek lenne kedve Hip-Hop tánchoz?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vok. Megkérdeztem a haverjaimat, van aki mást csinál és azért nem, van akinek nincs kedve ehhez... Nem szeretnék egyedül kezdeni, ezért gondoltam, hogy valakivel megismerkedhetnék, akit szintén érdekel a dolog és együtt kezdhetnénk a táncot :)) Fiú, csaj tök mind1, csak kb velem egyidős legyen.....

Szal ha érdekel írd meg itt, vagy privibe az msned! :)

Köszi!!

2009. dec. 20. 16:51
 1/3 A kérdező kommentje:
Budapesten lenne :P
2009. dec. 20. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:
engem amúgy érdekel már régóta de még nem vettem rá magam h el is menjek.. :D
2010. jan. 21. 20:34
 3/3 anonim válasza:

én nagyon szeretnék hip-hop táncot tanulni, csak nem tom, h hol van jó, és persze az is gond, h anyagilag elég húzós a dolog... 1óra min 1000ft... és ha elmegyek 1 pár alkalommal már 10.000ft ezért is keresek online tanfolyamot, mivel az áraktól már elszörnyedtem... és így próbálok keresni valamit, de még semmi jót nem találtam... de ha lenne v mi olcsó szívesen elmennék...

nem vok 15 egy pár évvel idősebb vok, de részemről nem lenne gáz...

2010. ápr. 6. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!