Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok? (többi lent)

Mit ajánlotok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Idén myáron szeretném lefoglalni magam és tudomásom szerint 15 éves kortól lehet diák nyári munkát vállalni és én nagyon is szeretnék. Vállaltatok már? Milyen volt? Milyen diák munkát ajánlanátok? 15L :)

2014. ápr. 7. 18:43
 1/2 Szandii777 ***** válasza:
Szia. Én 3-szor is voltam diákmunkám. Kettőt emelnék ki belőle. Az OBIban voltam pénztáros suli mellett is, illetve a NAV-ban is voltam diákmunkán, ahol az adóbevallásokat kellett rögzíteni. Mivel te még nem vagy 18 éves, így nem mehetsz pénztárosnak, de szoktak keresni különböző hotelekbe recepciósokat, amik azért jobb munkák. Menj fel a Fürge Diák, Pannon Work iskolaszövetkezet honlapjára és ott szét tudsz nézni, hogy mik az aktuális munkák :)
2014. ápr. 9. 13:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2014. ápr. 9. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!