Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miről szól a Csábításból...

Miről szól a Csábításból jeles első 21 epizódja?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mi történik bennük. És ha valaki tudja, kérem így küldje el hogy:

1. Epizód: ...

2. Epizód: ...

Csak azért kérdem, mert mindenki nagyra van vele, és utána búvárkodtam kicsit, de mivel csak angolul tudok, azt is csak makogva... Szóval hosszú.:D

2014. ápr. 6. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Beiratkozol, megismersz a szereplőkből párat

2. Alá kell iratnod az egyik sráccal egy igazolást, amiből a végén verekedés lesz a két fiú között.

3. El kell kapnod az igazgató nő kutyáját.Választanod kell, hogy kosaras, vagy kertész klubbhoz csatlakozol, közben, ahogy döntesz, úgy dől el, hogy a két különböző fiúból, akik a klubbokba járnak, meikkel ismerkedsz meg.

4. Van egy csaj, Amber, ( a főgonosz:) ) aki piszkál téged, ezért úgy döntesz, hogy bosszút állsz rajta, ami persze rosszul fog elsülni, mert elkap a barátnője. Azzal akarod megbosszúlni, hogy össze firkálod a szekrényét, de akkor jön az igazgató,és büntiből le kell mosnod a lépcsőknél a falat este. Láttok egy fura alakot, azt hiszitek, hogy szellem. Elég sok nyomozás után rájöttök, hogy két fiú zenél este a suliban :))

5. Eltűnt az igazgatói szoba kulcsa, azt kell megtalálnod, majd az eltűnt dolgozatokat, de mivel rájöttél, hogy ki lopta el a kulcsot, a végén be akar verni neked egy nagyot, de az egyik fiú megvéd tőle :)))))

6. Egy csajt, meg egy pasast ki kell békítened, vagy még jobban össze ugrasztanod őket

7. Az egyik barátnőd pizsamapartit szervez, amiben neked kell segítened a legtöbbet

8. Dolgozatot fogsz írni, amire sokat kell majd készülnöd

A többi a köviben, csak már nem fér ide több!

2014. ápr. 18. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:

9. Nyaralni fogsz, a tengerpartra utazol, ahol a suliból az egyik fiúval találkozni fogsz

10. Megnézheted a dolgozataid eredményét, és vagy írhatsz pótdolgozatot, vagy segítesz korepetálni a többieket. Segítened kell vagy a tájfutás szervezésében, vagy a dolgozatok eredményének kiplakátolásában, ez lesz előbb, csak most jutott az eszembe :) készülsz a tájfutásra.

11. Tájfutás lesz, az egyik fiúval leszel párban

12. Fiúkról kiderülnek titkok, láthatod az egyiknek a sebes hátát, másiknak tetoválását stb.

13. Koncertet kell majd szervezned a suliba

14. Koncert második része

15. Egy-egy srác múltjáról kiderül egy csomó dolog

Én is eddig tudom, fejből mondtam, de remélem tudtam segíteni, amúgy nagyon jó a játék

2014. ápr. 18. 23:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, eddig én is eljutottam mert elkezdtem nézni videókat. És igen, szerintem is nagyon jó játék:)♥
2014. ápr. 19. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!