Hogyan bizonyítsam be a youtube nak hogy kaptam engedélyt?
Hát nem hinném, hogy minden feltöltő engedélyt kért volna. Általában azokat a számokat törlik azonnal, amik pl. még ki sem jöttek hivatalosan. Ha te egy részletet használsz csak fel belőle, akkor szerintem bőven elég odaírni (ha külföldi szám), hogy credits to XY. Csak ezt egy kicsit hivatalosabb formában:)
Amúgy őszintén megmondom, hogy nem értek hozzá, csak eddig ezt tapasztaltam.
írtam már kérdést a csatornánkról az alábbi linken: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__55..
És az előzetes videónkba szeretnénk belerakni egy zeneszámot,és majd szerintem a későbbiekben is,de nem szeretném hogyha ebből jogi nyavaja lenne,de ha nem ellenőrzik ilyen szigorúan akkor megnyugodtam :D
Szerintem ennyiből még nem lesz gond. Magyar vagy külföldi zenét? Ha magyar, akkor könnyen tudtok írni a tulajdonosnak ez ügyben, ha külföldi akkor szerintem elég a credites dolog. Amúgy jó ötletnek tartom a csatornátokat!
Viszont a pénz keresős része nem igazán tiszta nekem. Úgy gondoltad, hogy majd a Youtube fizet nektek? Mert annak megvannak a bizonyos kritériumai. Vagy másra gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!