Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan bizonyítsam be a...

Hogyan bizonyítsam be a youtube nak hogy kaptam engedélyt?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy a videómban felhasználok egy számot,írok a jogtulajdonosnak,és ő jóváhagyja hogy használhatom és kereshetek vele pénzt,hogyan fogja ezt tudni a youtube mikor ellenőrzik a videómat?Vagy ez ennél automatizáltabb?

2014. ápr. 5. 23:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem hinném, hogy minden feltöltő engedélyt kért volna. Általában azokat a számokat törlik azonnal, amik pl. még ki sem jöttek hivatalosan. Ha te egy részletet használsz csak fel belőle, akkor szerintem bőven elég odaírni (ha külföldi szám), hogy credits to XY. Csak ezt egy kicsit hivatalosabb formában:)

Amúgy őszintén megmondom, hogy nem értek hozzá, csak eddig ezt tapasztaltam.

2014. ápr. 5. 23:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem,tehát ha pénzt akarok keresni vele,még akkor se ellenőrzik valami szigorúan,csak ha más bejelenti?
2014. ápr. 5. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Konkrétan mi a terved? Ilyen esetben max akkor van "félnivalód", ha valaki felnyom. A zene számokat meg nem kell be taggelni.
2014. ápr. 5. 23:26
 4/9 A kérdező kommentje:

írtam már kérdést a csatornánkról az alábbi linken: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__55..

És az előzetes videónkba szeretnénk belerakni egy zeneszámot,és majd szerintem a későbbiekben is,de nem szeretném hogyha ebből jogi nyavaja lenne,de ha nem ellenőrzik ilyen szigorúan akkor megnyugodtam :D

2014. ápr. 5. 23:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Elnézést az amatőrnek ható kérdésekért,de nekem nagyon nem tiszta ez a dolog,meg elég kezdő vagyok youtube téren
2014. ápr. 5. 23:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyiből még nem lesz gond. Magyar vagy külföldi zenét? Ha magyar, akkor könnyen tudtok írni a tulajdonosnak ez ügyben, ha külföldi akkor szerintem elég a credites dolog. Amúgy jó ötletnek tartom a csatornátokat!

Viszont a pénz keresős része nem igazán tiszta nekem. Úgy gondoltad, hogy majd a Youtube fizet nektek? Mert annak megvannak a bizonyos kritériumai. Vagy másra gondoltál?

2014. ápr. 5. 23:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,és a pozitív visszajelzést a csatornánkra nézve :)Külföldi zenét alkalmaznánk,és rendben akkor nem fogom lebonyolítani csak feltüntetem a forrást oszt' lesz ami lesz :D.Egyébként meg természetesen a youtube partnerprogramról beszéltem,abba szeretnék becsatlakozni a későbbiekben,de ott elvileg a jogi cuccok fontosak,bár ezügyben is elég hiányosak az ismereteink :D Ha nem unsz még,és értesz hozzá egy picit,és még időd is van akkor elfogadnék egy választ erre a kérdésre is :D :)
2014. ápr. 6. 00:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ennyire már nem vagyok képben a dologgal. Ebben az esetben már jobb lesz, ha felkeresel valami Youtube-os fejest:D
2014. ápr. 6. 23:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben:D
2014. ápr. 6. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!