Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kérdésem: 12 gb os ps3 mire...

Kérdésem: 12 gb os ps3 mire elég? Lemezeket futtatnék rajta már 44k ért kinéztem magamnak.

Figyelt kérdés
hello én nem letöltenék rá hanem lemezeket vennék azokat is instalálni kell? csak mert ps2 n nem kellet csak a játék mentésekhez kellet hely és hogy lemezzel kell e nagyon sok tárhely pl 500 gb os?

2014. ápr. 5. 20:08
 1/2 anonim ***** válasza:

12gb-ból te megkapsz 9gb-t és semmire sem elég [nah jó ha csak olyan játékot veszel amit nem kell telepíteni akkor elég]

--------------------

Pl: csak a GTA V elfoglal 8-gbot... akkor ha multizni is akarsz kell hozzá a patch (frissítés) hogy menjen ami 1.5gb...

Tehát nem fogod tudni a multit használni...

Persze lehet az is megoldás, hogy egyszerre felraksz 1-2 játékot azt ha utána veszel max törölgeted a game datát de ezeket nem 2 perc alatt telepíti fel

Szal én a helyedben 500 gb-t vennék

2014. ápr. 5. 20:24
 2/2 A kérdező kommentje:
és a god of war 3 az mennyit foglal?
2014. ápr. 5. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!