Balaton Soundra a napijegy hogyan működik?
Figyelt kérdés
Idén megyek először fesztiválozni, de csak egy napra. Az előadók még nincsenek napokra felosztva, és gondolom egy ideig még nem is lesznek. Mi pedig mindenképp a Martin Garrixes napra akarunk majd jegyet venni. Viszont minél előbb szeretnénk jegyhez jutni, hogy biztosan meglegyen, valamint most még olcsóbb is. A kérdésem az lenne, hogy hogy működik ez, ha napijegyet veszek akkor azt utána én választom ki melyik nap használom fel, vagy egy bizonyos napra kell megvennem? (pl: péntek)2014. ápr. 5. 19:04
1/2 anonim válasza:
Fent van a honlapon... Egyébként egy konkrét napra kell megvenned, legalábbis Voltra így van. Tényleg rossz, hogy nem tudjuk pontosan beosztva a fellépőket még, de szerintem nemsokára kiderül, mivel csak pár nappal a Volt után van, és arra már van beosztás. Nézegesd a honlapot is [link] mert oda is kiteheti, hanyadikán lesz Magyarországon.
Tehát csak akkor vegyél jegyet, amikor biztos vagy benne, hogy hanyadikán mész.
2/2 anonim válasza:
amig nincsenek felosztva a fellépök addig nemszámit napi jegy...aztán arra a napra mész be amelyikre akarsz én ugy tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!