Mit csináljak szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Régen a haveri társaságot elhívtam házibuliba szilveszterkor,csak most már teljesen más minden.
A haverjaimnak barátnője/csávója van és azok inkább kettesben akarják tölteni a szilvesztert otthon.Én nekem nincs barátnőm sajnos.Nem akarok ugyanúgy szilveszterezni mint tavaly,tavaly előtt,dögunalom volt semmimás.Bálokba,kocsmákba pedig semmi kedvem nincs elmenni,nem szeretem a tömeget.
Elmenjek a szüleimmel szilveszterezni?Ha elmegyek velük az nem lesz gáz.
Mit mondjak ha azt kérdezik mások hogy miért nincs barátnőm vagy miért nem vagyok a haverokkal?
Szoktam ismerkedni lányokkal hogy a napjaim ne legyenek olyan unalmasok,ne legyek egyedül.De sajnos nekem volt egyik sem szimpatikus nekem.
Légyszíves írjatok!
2009. dec. 19. 14:44
1/1 anonim válasza:
találkozz olyanokkal, akik nem a legjobb barátaid, és szabadok :) talán összebarátkozol valamelyikükkel, és esetleg barátnőre is lelsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!