Hogy rázzam le anyát?
Figyelt kérdés
anya állandóan leéget! az osztály ellőt, szinzte mindenhol!egyszer bementem az osztályba és mindenki ellőt adod egy segg tőrlőt azt modta hogy mossam meg majd vele a kezem! hogyan állítsam le?2014. ápr. 2. 08:52
1/4 anonim válasza:
Máskor tegyél el otthon egy s.ggtörlőt.
2/4 A kérdező kommentje:
annak mi értelme
2014. ápr. 2. 13:36
3/4 anonim válasza:
Hogy nem anyádnak kell utánad vinnie.
Msot leszólhatsz engem, de felteszel egy ilyen kérdést, és magyarázatként egy ilyen példát hozol. Azt sem tudjuk, hány éves vagy, mennyire gyakori az ilyen, illetve más dolgok is előfordulnak, ami miatt le kellene rázni.
4/4 A kérdező kommentje:
11 vok, és anya azt hiszi hogy kis polyás vogyok még fürdeni is segíteni akar, meg öltöztetni, ha elmegy de nekem nincs kedvem akko el akar vinni a mamához mert nem mer otthon hagyni! meg ilyin idegesítő dolgokat csinál!
2014. ápr. 2. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!