Szokatok olyat csinálni, hogy buliból hazamentek (ittasan), aztán elfelejtetek visszamenni?
Figyelt kérdés
Meg közben csináltok valamit (pl. kaját), de másnap semmire se emlékeztek.2009. dec. 18. 02:38
1/2 anonim válasza:
Még tizenéves voltam, és egy buli után részegen bezárkóztam a fürdőszobába, befeküdtem a kádba, és megnyitottam a vízcsapot. Nem volt akkor sem szokásom a kádba ülés, mindig zuhanyoztam inkább, de akkor éppen olyan hangulatom volt. Utána semmire sem emlékszem, csak arra, hogy másnap reggel teljesen meztelenül ébredtem az ágyamban. A szüleim mesélték el a részleteket: elázott az egész lakás, rám kellett törni az ajtót, én meg kis híján belefulladtam a vízbe...
2/2 anonim válasza:
Első válaszoló ez jó:-)) Illetve annyira tudom hogy nem vicces,mert nagy baj is történhettet volna,de ahogy elképzeltem...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!