Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szokatok olyat csinálni, hogy...

Szokatok olyat csinálni, hogy buliból hazamentek (ittasan), aztán elfelejtetek visszamenni?

Figyelt kérdés
Meg közben csináltok valamit (pl. kaját), de másnap semmire se emlékeztek.
2009. dec. 18. 02:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Még tizenéves voltam, és egy buli után részegen bezárkóztam a fürdőszobába, befeküdtem a kádba, és megnyitottam a vízcsapot. Nem volt akkor sem szokásom a kádba ülés, mindig zuhanyoztam inkább, de akkor éppen olyan hangulatom volt. Utána semmire sem emlékszem, csak arra, hogy másnap reggel teljesen meztelenül ébredtem az ágyamban. A szüleim mesélték el a részleteket: elázott az egész lakás, rám kellett törni az ajtót, én meg kis híján belefulladtam a vízbe...
2009. dec. 18. 05:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló ez jó:-)) Illetve annyira tudom hogy nem vicces,mert nagy baj is történhettet volna,de ahogy elképzeltem...:-)
2009. dec. 18. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!