Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az Avatar milyen 3D-ben?...

Az Avatar milyen 3D-ben? Tényleg jó?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 20:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

15:18-asnak!

Hééé! Másnak is hagyhatnád, hogy megnézze (->nekem)! Miért kell lefoglalni folyton a netes jegyeket, más meg nem jut be :S :D Ez nem fer!

2010. jan. 18. 13:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

15:18as vagyok

szerintem én még a jobbik eset vagyok: aki lefoglalja a jegyet és el is megy megnézni (sokan nem is jönnek, mindig láttam üres helyet! és ez eléggé dühítő) és azért mentem 3* mert szüleim elváltak és mind2vel voltam külön-külön meg barátnőmmel is. és eléggé résen kellett lennem így is a jegyért hogy a 2. sorba jusson (utolsót sikerült fentről nézni :))

amúgy sokkal több hely lenne ha betartanák a 16os karikát, rengeteg kölyök van. azért sok sikert a jegyvadászathoz! amíg teheted próbálkozz, érdemes :)

2010. jan. 22. 21:14
 13/17 anonim válasza:
100%
én láttttam.:D 3D-been én nekem nagyon bejött;)
2010. febr. 6. 18:28
 14/17 anonim válasza:
100%
Fúú eszméletlen film nagyon szépen megcsinálták amúgy meg 1 csomó hülye gyerek szokott szórakozni h lefoglalja a jegyet aztán nem megy el tényleg sajnos :S azért érdemes bemenni megnézni van-e hely meg jegy mi is így jártunk bnőimmel:D sok sikert!
2010. febr. 12. 21:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Jó film, nagyon szép látvány, a bolygó és a navik nagyon jól meg lettek csinálva DE 3D-NEK SZERINTEM SZ**R. Nem azért mondom de ennél a filmnél olyan kevés a 3d-s effekt hogy ebben nagyot csalódtam. A 2 óra 40 perces filmbe nem igaz hogy nem lehetett néha becsempészni néhány látványos jelenetet(pl. valami kijön a képernyőből vagy kilóg)

Én amikor elmentem megnézni ezt a filmet azelőtt nem láttam még 3d-t.

Amikor elkezdődött a film voltak előtte trailerek. Az alice csodaországban trailere volt aminél a macska olyan közel kijött hogy el se tudtam hinni első látásra hogy ilyen a 3d. Gondoltam magamba "Most 3 óra hosszán át ilyeneket fogok látni, ZSÍR". Hát ez nem így lett. Az egész filmben akkor láttam a leglátványosabb dolgot mielőtt elkezdődött volna. Nagyot csalódtam ebbe a filmbe, szerintem mind1 lett volna ha nem is 3d-ben adták volna ki.

2010. márc. 1. 13:06
 16/17 anonim ***** válasza:
imaxbe nézted? csak mert ott igenis van olyan hogy pl a rakéta feléd jön.. a növények szinte birizgálják az orrod.. de mondjuk az se mind1 hogy hol nézed. én ültem már 2. meg 11. sorban is, és hát ég és föld! .. másrészt én nagy csoporttal voltam, ahol több rosszul látó is volt, és érdekes még ők is érzékelték.. na mind1, már lerágott csont, készül a 2 ;)
2010. márc. 1. 14:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Pöpec ;)
2010. márc. 29. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!