Az Avatar milyen 3D-ben? Tényleg jó?
15:18-asnak!
Hééé! Másnak is hagyhatnád, hogy megnézze (->nekem)! Miért kell lefoglalni folyton a netes jegyeket, más meg nem jut be :S :D Ez nem fer!
15:18as vagyok
szerintem én még a jobbik eset vagyok: aki lefoglalja a jegyet és el is megy megnézni (sokan nem is jönnek, mindig láttam üres helyet! és ez eléggé dühítő) és azért mentem 3* mert szüleim elváltak és mind2vel voltam külön-külön meg barátnőmmel is. és eléggé résen kellett lennem így is a jegyért hogy a 2. sorba jusson (utolsót sikerült fentről nézni :))
amúgy sokkal több hely lenne ha betartanák a 16os karikát, rengeteg kölyök van. azért sok sikert a jegyvadászathoz! amíg teheted próbálkozz, érdemes :)
Jó film, nagyon szép látvány, a bolygó és a navik nagyon jól meg lettek csinálva DE 3D-NEK SZERINTEM SZ**R. Nem azért mondom de ennél a filmnél olyan kevés a 3d-s effekt hogy ebben nagyot csalódtam. A 2 óra 40 perces filmbe nem igaz hogy nem lehetett néha becsempészni néhány látványos jelenetet(pl. valami kijön a képernyőből vagy kilóg)
Én amikor elmentem megnézni ezt a filmet azelőtt nem láttam még 3d-t.
Amikor elkezdődött a film voltak előtte trailerek. Az alice csodaországban trailere volt aminél a macska olyan közel kijött hogy el se tudtam hinni első látásra hogy ilyen a 3d. Gondoltam magamba "Most 3 óra hosszán át ilyeneket fogok látni, ZSÍR". Hát ez nem így lett. Az egész filmben akkor láttam a leglátványosabb dolgot mielőtt elkezdődött volna. Nagyot csalódtam ebbe a filmbe, szerintem mind1 lett volna ha nem is 3d-ben adták volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!