Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A bakabt. Me-n milyen szabályo...

A bakabt. Me-n milyen szabályok vannak?

Figyelt kérdés
2014. márc. 27. 09:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs kikötése hogy mennyit töltesz le, elvileg regisztrálás nélkül is lehet töltögetni.
2014. márc. 27. 10:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Javítanék, most kaptam warnt, mert az arányom 0.0001. Az aránynak 0.5 fölött kell lennie, ha regisztrált tag vagy!
2014. jún. 6. 10:05
 3/3 anonim ***** válasza:

alacsony ratio-ért (azaz, ha nem seedelsz eleget) warnt kapsz. 6 nap múlva újravizsgál egy bot, és ha még mindig nem seedelsz eleget, előbb-utóbb ban a vége...

a ratio-nak 0.5-nek kell lennie.

namármost, kérdező... esetleg te tudnál segíteni rajtam?

az van, hogy hiába töltöttem le pár dolgot és hiába seedelném vissza ezeket éjjel-nappal - egyszerűen nem tudok eleget seedelni. miért? mert alig van letöltő, akinek lehetne adni. nem csatlakozik hozzám senki.

6 napom van... annyi idő nem lesz elég, hogy hirtelen felbukkanjon egy csordányi ember és rámragadjanak.

-_-

az agyam elszáll.

ilyenkor mit lehet tenni?

ofkorsz, ha donate-tel ki akarnám váltani, az sem működik épp.

2014. okt. 10. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!