Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vásároltakok már eBay-en cipőt?

Vásároltakok már eBay-en cipőt?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok?

2014. márc. 20. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, de nem csak ugy talalomra ami megtettszett.

Van a Nine West es annak a Flax modelljei. Ezek tusarku cipok, amibol mar van vagy 4 par. Az elsot boltban vettem, igy megtudtam, hogy mi a pontos meret es a tobbit mar online es csakis pozitiv ertekelesu eladotol (minimum 98%os).

Mas cipot nem rendelnek, csak akkor, ha elotte boltban ugyanazt a tipust felprobalom es megvan a pontos meret. Ahany cipomarka, annyi meretezes es nincs annal kinosabb mint mikor eBay rendelsz cipot es nem jo a meret es lehet ugyeskedni az eladoval, hogy visszakuldod vagy kicsereli vagy kenytelen vagy megtartani es esetleg eladni/ajandekozni.

Szoval eloszor mindenkepp egy bolti proba!

2014. márc. 24. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy bakancsot rendeltem, ami elég nagy lett rám, pedig belső talphossz alapján választottam méretet. Viszont jól jártam, 20ezerért vettem és itthon 35ezerért el tudtam adni. Aztán rendeltem magamnak egy jó méretet belőle.
2014. márc. 25. 10:26
 3/3 anonim válasza:
Igen,egy mamusz csizmát.Nagyon kényelmes volt és szerettem,de kb 2-3 hónap alatt tönkrement.
2014. ápr. 2. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!