Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Történetileg mi van a Star...

Történetileg mi van a Star Wars - The Old Republic után?

Figyelt kérdés

Nem ismerem a filmek előtti történeteket. Ha van róla valami film,sorozat,rajzfilm...bármi, érdekelne.

Előre is köszönöm! :)

2014. márc. 17. 20:22
 1/1 anonim válasza:

a The Old Republic utána kronológiában a Darth Bane trilógia van (A pusztítás útja, A kettő szabálya, Gonosz dinasztia), legalább ami magyarul megjelent. Megéri elolvasni, nagyon ütős.

Inkább könyvek vannak még ebből az iődszakból, utána kezdődik a ugye Baljós árnyak, Klónok támadása, Clone wars, Sithek bússzúja, Star Wars-Rebels (Lázadók) Új remény, Birodalom visszavág, A jedi visszatér, és azt hiszem valahogy az ezutáni időszakban van a Jedi Academy- Jedi outcast játéka (legalábbis abban benne van Luke, mint felnőtt )aztán ugye jön a the Force awakens.

Én azt tudom ajánlani hogy kukkants bele pár könyvbe, a Darth Banet nagyon tudom ajánlani, de ha időrendben akarod kezdeni akkor az Old Republic-kal kezd , csatolok egy linket a magyarul megjelentkezről :)

[link]

2015. aug. 1. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!