Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért emelkedik felfele a...

Gabesz9997 kérdése:

Miért emelkedik felfele a golyó úgy 30m után?

Figyelt kérdés

Van egy VSR-10 mesterlövész puskám és az lenne vele a problémám, hogy ha lövök akkor egy 30m után egyszerűen felfele megy a golyó. A hop up akkor lő egyenesen (néha néha) ha teljesen előre van tolva az állító rudacskája. 0.25g BB használok a fegyver 410FPS körül van.

A: Nehezebb golyót vegyek?

B: Sz*r a hop up gumim vagy más valami a hop up on belül?

C: Itt valami más lesz. (Ha ez akkor mi?)

Válaszokat előre is köszönöm

2014. márc. 16. 18:23
1 2
 1/11 anonim válasza:
Szerintem a nehezebb lövedék nem biztos, hogy megoldja a problémát de lehet, mennyire hord felfele? Szerintem inkább a hopuppal lesz a gond. Más nem lehet.
2014. márc. 17. 06:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Hat ugy kepzeld el mint ha 30m utan megszunne a gravitacio es felrepul. De mi lehet problema a hop up on belul?
2014. márc. 17. 12:10
 3/11 anonim válasza:
Hát, ha Föld körüli pályára állítja a golyót 0 hopug mellett, akkor tuti a hopup lesz a gond nem a 0,25-ös bb. Ezt így neten keresztül megmondani nem tudom, szét kelle szednem, hogy lássam mi a helyzet. Hol laksz?
2014. márc. 17. 15:17
 4/11 anonim válasza:
Ja és javítás után a helyedben 0.28 vagy 0.30 -as bb-t használnék.
2014. márc. 17. 15:19
 5/11 A kérdező kommentje:
szerintem megvan a hiba múltkori szétszedősről visszavezetően annyi emlékem van hogy szilikon lés volt a hop up gumi de úgy elég jól. Nagy eséllyel nem fogja úgy meg a golyót a hop up és nem bírja megcsavarni csak kicsúszik. De ha ez se lesz jó akkor nehezebb golyóval megnézem.
2014. márc. 17. 16:26
 6/11 anonim válasza:
Szerintem ha tocsogna a szilikontól épp az ellenkező dolog történne: a bb-t nem tudná megpörgetni mert elcsúszna a sok szilikon miatt és nem lenne hopup hatás. Szerintem.
2014. márc. 17. 17:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy ha túl sok olaj van a hop up ban és mikor befogja a BB-t és mikor kilövöm akkor nem tudja lefogni és hátra felé irányuló pörgést végrehajtani mivel oly sok olaj van benne, hogy emiatt csak szimplán kilövi nem lesz leszorító hatás. Most este semmit nem látok, hogy merre megy a BB de majd DU kipróbálom. Egy kis tuning még ment a dugattyúba 2db O gyűrűvel :D Adok mindenkinek egy zöld kezet a segítségért holnap írom a fejleményeket.
2014. márc. 17. 18:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen votl a VSR-10-em.

Csak nekem úgy 10 után tekerte fel. Egy rosszul betett gumi okozta az egészet.

2014. márc. 18. 13:50
 9/11 A kérdező kommentje:

1. Akinek még alap dugattyúja van benne az a dugattyú gumiba rakjon egy o gyűrűt ami szétfeszíti a gumit ezáltal nagyobb felületen érinti a falat + van alatt egy bevágás oda egy kis O gyűrűt és egy nagy o gyűrűt 80FPS + !

2. A gumi tényleg elvolt mozdulva és már a benne lévő szilikonlében rendesen úszni lehetett megtisztítottam és 70m ig meg se mozdul a golyó. Mindenkinek megy a zöld kéz

2014. márc. 18. 14:39
 10/11 anonim válasza:
Még a csőbem felpörög a golyó egy sorja miatt, és az elég hogy elszálljon.
2014. ápr. 10. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!