Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megtanulni...

Hogyan tudnék megtanulni táncolni?

Figyelt kérdés

Nézegettem itt a kérdéseket és kismillió ehhez hasonló kérdés van de mindegyik azzal foglalkozik hogy egy discoban hasonló helyeken hogyan kell táncolni. Én nem erre lennék kíváncsi hanem inkább arra hogy otthon hogyan tudnék megtanulni táncolni társas táncra gondolok mert van barátnőm aki tud táncolni de nem szeretném egyenlőre hogy ő tanítson engem hanem saját magamtól szeretnék megtanulni és ezzel meglepni őt. Tánciskolára nincs pénzem és időm.Ha valakinek van ötlete légyszíves írja le :)

18/F

2014. márc. 12. 17:45
 1/2 anonim ***** válasza:

YouTube: dance - tutorial, learn, lesson, how to do

Keresd ki a megfelelő táncot és gyakorolj sokat. A versenyeket is nézd, lenyűgözőek. Kedvet kap hozzá bárki.

2014. márc. 12. 23:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyedül társas táncot nem lehet tanulni. Mindenképpen pár kell hozzá. Alaplépéseket tudod egyedül is gyakorolni, de vezetést nem. Menjél el barátnőddel kezdő társastánc tanfolyamra.
2014. márc. 13. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!