Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak szilveszterkor?

Mit csináljak szilveszterkor?

Figyelt kérdés

Nem akarok elmenni bulizni. Nem vágyok tömegre, meg úgy emberekre se. Mit csináljak itthon egyedül??

Természetesen az üveg Vodka energia ital Pezsgő nem maradhat ki. Gondoltam majd zenét hallgatok karaokezok meg táncolgatok, éjjel talán horror filmeket nézek de mit lehet még csinálni?? :D Vagy ha átjön 1 vagy 2 barátnőm max. akkor miket csináljunk??

16/L

2009. dec. 14. 17:06
 1/5 anonim válasza:
55%
Szerintem nem jó egyedül lenni szilveszterkor. Ha inkább otthon szeretnél lenni akk egy jó kis házibuli /mondjuk én jobb szeretem a nagy bulikat:P/ de annak is megvan a maga "varázsa":D. Szval társasjáték zene tánc pia filmek....
2009. dec. 14. 17:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen én is régen ilyen nagy házibulis voltam.. Itthon máshol egy éjszaka alatt 3 buliba stb.. De egyszerűen annyira elegem lett belőle... Szóval itthon nyugisan.
2009. dec. 15. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj azzal ha nem akar buliba menni? Szerintem egy tizenéves lánynak nem kéne leinnia magát mindenféle képpen ( az olyan ciki). Van más szórakozási lehetőség!!!De tényleg ne maradj egyedül!Legyél a szüleiddel, vagy hívj át pár havert és ha el tudnak hozzád menni akkor onnantól kezdve meg lesz a hangulat!!!Ha arra törekszel hogy mindenáron leidd magad akkor nem leszel több az út szélén álló ..khm..ökkel! Szal. érted.
2009. dec. 15. 18:17
 4/5 A kérdező kommentje:

xd nem arra törekszem képzeld el, már több mint fél éve nem ittam alkoholt. De úgy érzem az év utolsó napján had igyam le úgy magam amennyire szeretném!!! Régen sosem ittam le magam annyira, mint a többi. Én mindig csak addig ittam amíg megadta a jó kedvet.. És ott abba hagytam. Sosem törekedtem ilyesmire.. xD

Csak tudod néha vágyik az ember egy kis szabadságra. És számomra ott nyilvánul meg, hogy egyedül akarok lenni és egyedül akarok inni. Nem véleményeket kértem és nem azt, hogy kivel legyek, hanem azt, hogy mit csináljak...

De azért kösz a válaszokat! :)

2009. dec. 15. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:

En is epp ugy vagyok mint te. Osszesen 5 buliba hivtak de sehova nincs kedvem menni.

En azt terveztem hogy veszek egy uveg pezsgot, es megnem A vagy villamosa c. filmet mert allitolag nagyon jo.

Most valahogy en is maganyra vagyom. Nem tudom te hogy allsz, de nekem nincs olyan baratom akivel ilyen filmet nezhetnek, sot aki egyaltalan hajlando lenne kihagyni egy bulit.

Ejfelkor peddig fogom magam kiulok a haztetore ahonnan belatni az egesz varost es nezem a tuzijatekokat.

Szerintem ez is jou program.

2009. dec. 19. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!