Pogózás közben mindíg felhúznak ha leesel?
Figyelt kérdés
Szereztél más valamilyen sérülést?2014. márc. 10. 21:21
1/3 anonim válasza:
Személy szerint amikor egyszer véletlen ilyen dologba keveredtem, jófejek voltak a körülöttem lévők és kedvesen a tömeg széléhez tologattak, csak pár paraszt volt, aki belém könyökölt, hogy húzzak el a pibe :D Szóval nem magamtól mentem, nem hizem, hogy mint fizikai, mint lelki adottágaim lennének a dologhoz, túl kicsi és félős vagyok. De ha az ember odamegy, nyilván szerezhet pár zúzódást, lila foltot, elvesztett cipőt/szemüveget/akármit. Akiket én láttam azok elég iluminált állapotban, szórakozásképp pogóztak, amire tökéletes is a dolog, csak legyél felkészülve a püfölésre ha odamész. :)
2/3 anonim válasza:
én lány vagyok, mindig felhúztak, bár egyszer belerúgtak a szemembe acélbetétessel, akkor fél óráig minden pogós nyalta a seggem, hogy ugye nincs baj? meg bocsibocsi!:D
imádtam:D
3/3 anonim válasza:
én múltkori koncerten a körben rohanós cuccnál elvágódtam, valaki meg keresztben rázúgott a tüdőmre, azóta is fáj egy kicsit. ott pl nem (mert rohanás közben senki se áll meg nyilván), de am fel szoktak húzni mindenkit, legalábbis annyira vad koncerteken még nem voltam ahol valaki komolyan megsérült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!