Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen távcsöves mesterlövész...

Milyen távcsöves mesterlövész airsoft replikákat ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Eladtam aeg AK47-es replikámat, és ki probálnám a "sniperkedést" is. Milyen kezdő fegyvert ajánlanátok ehez 450 fps felett (jó lőtávval), ami fullfém ( akár springes, akár aeg) körülbelül 100€ -ig (30-35eft)?

2014. márc. 7. 19:59
 1/2 anonim válasza:

A rugós sniperekkel az a baj, hogy drága mire egy nagyon pontos, erős és nagyon jó lőtávú fegyvert csinálsz. Pl megveszed jg bar 10-et újonnan kb 35ezer körül van, mire rendesen felkészíted 100ezer lesz.

Én személy szerint aeg-vel "sniperkedem" félautomata módban. Rugóssal is sniperkedtem de a játékélmény tizede volt az aeg-hez képest. Cyma m14-em van, a hopup kamra van tuningolva semmi más, szélcsendben 50-55m-en deréktól felfele emberalak megvan (és a gearbox gyári). Én nagyon ajánlom mert pontos és jó a lőtávja gyárilag is, megbízható, TM kompatibilis úgyhogy igény szerint rommá tuningolható és sok gyári alkatrész is van hozzá és nem utolsó sorban szép is. Igaz 40-ér vettem újonnan, a távcső ingyen volt egy szívességért cserébe és a szereléksín 4ezer. Ha még gyűjtesz egy kis lóvét és ilyet veszel, nem bánod meg.

35000 ft -ból nem tudsz venni jó rugós snipert mert egy normális távcső "csak" 20ezer. Sok a gagyi rugós sniper, ha esetleg rugósat veszel, olvass utána alaposan mielőtt megveszed. Esetleg ha találsz egy madarat aki márkás rugós snipert vett kezdésnek de inkább eladja mert aeg kell neki... Sok ilyen van.

Bocsi a regényért. :)

2014. márc. 8. 08:13
 2/2 Vendetta2000 válasza:
Én egy Koer rugós dragunovval kezdtem és nagyon bejött. A fegyver önmagában asszem 32000 Ft de mar lassan 60 rugoba fáj. Ha mindenképpen snipert akarsz akkor számolj másodlagos fegyverrel is.
2015. jan. 29. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!