Volt fesztiválon 14 évesen hanyadik sorba merészkedhetek 30STM koncerten?
Szia ! Én 13 évesen voltam előszőr VOLT fesztiválon , és 30 seconds to marsnál jóval durvább koncerteken voltam első sorokban.
Nyugodtan menj előre szerintem. A lényeg , hogy legyen egy kis bátorságod , visszalökni ha kell! De az első sorokban nem hinném , hogy durvulás lenne , a pogót kerüld ki és minden rendben lesz ! :)
17/L
Hát nem az első sorokban pogóznaK:)) egyébként hidd el , észre fogod venni őket és akkor fogod magad , arrébb álsz . a lányokra amúgy jobban odaszoktak figyelni , meg egy 30stm
koncerten nem hiszem hogy annyira durva lenne a pogó... engem volt már , hogy fejjel lefelé beejtettek a pogózók közé mert szörföztem és akik körülöttem voltak máris leálltak , fölsegítettek meg minden , meg is kérdezték , hogy minden oké-e és tettek vissza:D tényleg ne aggódj, nem fognak összetörni , lehet furcsa de fesztiválokon mindig kedvesebbek meg közvetlenebbek az emberek! érezd jól magad !
Huhh:D Pont tavaly voltam ott szintén Marson. Mondjuk a Tankcsapdához képest ott nem volt akkora őrjöngés.Bármeddig bemehetsz, már ha be tudsz, ugyanis mozdulni alig lehetett, de nem lesz bajod. Menjetek oda jó előre, baromi sokan lesznek.:)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!