Milyen szórakozási vagy egyéb lehetőségeket tudtok szilveszterre a diszkón/házibulin kívül?
Mozi. Otthon filmnézés. Karaoke táncolgatás, iszogatás de csak mértékkel. Vicc olvasás. Szerintem bárhogy lehet tölteni a szilvesztert, egyedül, kettesbe vagy társasággal a lényeg, hogy az év utolsó napján jól érezd magad.
Én bevallom neked, hogy felkelek első dolgom lesz vanília fagyit enni, utána megyek bnőmékkel moziba aztán meki haza jövök forró fürdő, be a zene egész szekrény kipakol, elő a boros üveggel magassarkút felkapni, a szőnyeget felcsavarni és kezdődik a buli. Egyedül. És?! Közbe nézek vicces videokat stb. Körbe telefonálok mindenkit, hogy megy e bulizni, aki nem azt áthívom. Aztán folytatom tovább, amikor már lement a karaoke már unom a táncolgatást, amikor már kezd lankadni a jókedvem hát berakok egy csomó jó filmet. Finomakat eszek, iszok és boldog vagyok!
Eddig mindig buliztam, most egy nyugodt, boldog estére van szükségem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!