Ezért kitilthatnak? (WoT)
A szabályzatot elolvastam elvileg tiltja. Nem szeretnék kockáztatni így a több profilozást abbahagyom. Csak az egyikkel játszok tovább.. De az ip-címre visszatérve.. Nekem előfordult, hogy 1x-1x ismerősömnél is játszottam rajta (ő is játszik) ez is büntetendő? Vagy ha 2 különböző gépen (ip cím is más) játszok a saját accountommal (mostmár csak egyel de régen kettő volt) azért is bann jár?
Pontosan ez történt velem:
Játszottam elég hosszan egy fiókkal, de csináltam még egyet egy másik ip-címről. (ezen az ip-címen regisztráltám az új fiókkal és játszottam rajta 1-szer viszont itt már régebb óta játszottam a "régebbi fiókommal") Ez tiltás lesz? :/ A régebbi fiókommal is 2 ip-n játszok (2 különböző gépen bizonyos okoknál fogva, de nem csalás vagy ilyesmi miatt) Ezek közül az egyik az ahol regisztráltam és játszottam 1-szer az új fiókkal.
Ez bannt von maga után?
Kicsit hosszan és bonyolultan írtam le, remélem érthető, de most egy kicsit izgulok nehogy a baromságomért bannoljanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!