Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ezért kitilthatnak? (WoT)

Ezért kitilthatnak? (WoT)

Figyelt kérdés
Már egy ideje több profillal játszom a World of Tanks nevű játékon. Egy ismerősöm figyelmeztetett, hogy ezt a szabályzat tiltja. Nem szeretném ha kizárnának a játékból! Emiatt kizárhatnak vagy büntethetnek komolyabban? Ha abbahagynám és csak egy profillal játszanék segítene? Esetleg ha szólok a szolgáltatónak, hogy változtassa meg az ip címem és csak egy profillal játszanék tovább az megoldást jelentene? Utána olvastam és azt írták, hogy nem figyelik az ilyet, de nem szeretném ha hirtelen mondjuk 1 év múlva-e miatt tiltsanak le. Tapasztalatokat is szívesen fogadok! A segítséget előre is köszönöm!

2014. febr. 28. 17:16
 1/2 anonim válasza:
Elvileg, ha több accountod van, azt nem tiltják, nem is tudnák tiltani, mert van akinél több számítógép van otthon, azok is ugyanarról az ip címről játszanak, külön accountokkal. Csak az account megosztást tiltják, tehát ne add meg másnak, még ha megbízol benne akkor sem, mert azt kiszűrik, hogy a másik ember más ip-vel lép be. Ilyen miatt haverom accountját örökre bannolták. Kb fél évébe telt visszaszereznie, számlák, internet szolgáltató adatok, meg minden kellett hozzá
2014. márc. 3. 06:23
 2/2 A kérdező kommentje:

A szabályzatot elolvastam elvileg tiltja. Nem szeretnék kockáztatni így a több profilozást abbahagyom. Csak az egyikkel játszok tovább.. De az ip-címre visszatérve.. Nekem előfordult, hogy 1x-1x ismerősömnél is játszottam rajta (ő is játszik) ez is büntetendő? Vagy ha 2 különböző gépen (ip cím is más) játszok a saját accountommal (mostmár csak egyel de régen kettő volt) azért is bann jár?

Pontosan ez történt velem:

Játszottam elég hosszan egy fiókkal, de csináltam még egyet egy másik ip-címről. (ezen az ip-címen regisztráltám az új fiókkal és játszottam rajta 1-szer viszont itt már régebb óta játszottam a "régebbi fiókommal") Ez tiltás lesz? :/ A régebbi fiókommal is 2 ip-n játszok (2 különböző gépen bizonyos okoknál fogva, de nem csalás vagy ilyesmi miatt) Ezek közül az egyik az ahol regisztráltam és játszottam 1-szer az új fiókkal.

Ez bannt von maga után?

Kicsit hosszan és bonyolultan írtam le, remélem érthető, de most egy kicsit izgulok nehogy a baromságomért bannoljanak!

2014. márc. 4. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!