Kpop fanfic-et írok. Mi a véleményetek eddig róla?
Még csak egy kis rész van kész belőle de szerintetek folytassam?
"Verőfényes napra ébredt Szöul.Az utcán diákok hada sietett iskolába, a felnőttek pedig a munkahelyükre közben gyermekeiket kirakva bölcsődébe vagy óvodába.Az utakon hatalmas forgalmi dugó állt amit néhányan dudálással és kiabálással fejeztek ki...És vagyok én, aki még mindig az igazak álmát álmodja.Vagyis álmodnám ha hagyna a telefonom. Mivel már 8x csörrent meg végül erőt véve magamon felvettem.
-Ki az?-kérdeztem álmosan.
-Mi az ki vagyok? Ugye nem alszol még mindig?- kérdezte mérgesen a hang a vonal túl oldaláról.-Már rég itt kellene lenned.-mondta a fényképész.
-Ó már elindultam.-pattantam ki az ágyamból.-Mindjárt ott vagyok.
Gyorsan megmosakodtam és felöltöztem. Fogtam a telefonom, a táskám és a kulcsaim, majd rohanva léptem ki a házból. Sietve fogtam egy taxit és indultam a stúdióba."
Én se kpop rajongó vagyok de a többszáz elmentett fanficem után büszkén állítom magam szakértőnek :D
Ami elsőre szemet szúrt az az idősíkok kavarodása: "forgalmi dugó állt... És vagyok én...kérdeztem"
Döntsd el, hogy jelen vagy múlt. Én mindkettőben szeretek írni, ahogy E/3-ban és 1-ben is.
A nyeltanra tényleg figyelj oda, bár nem vészes.
De nem valami sok, majd egy hosszabb munkát küldhetsz privátban ha gondolod, szívesen adok építőkritikát :)
"Az utakon hatalmas forgalmi dugó állt amit néhányan dudálással és kiabálással fejeztek ki...És vagyok én, aki még mindig az igazak álmát álmodja."
Pl Elégedetlenségüknek adtak hangot, sérelmezték, nehezményezték, kifogásolták, fejezték ki nemtetszésüket.
Igazak álmát alussza sztem, nem kell ide szóismétlés:) Am nem lesz ez rossz, sztem, de fejlődnivaló is van még:) De írjad, saját magad szórakoztatására, ha örömödet leled benne, akkor mindenképpen, és aztán ha kiraksz pár részt, és bejön az embereknek, akkor érdemes lehet közzé is tenni valahol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!