Tudnátok nekem linkelni Exo-s blogokat/fanfictionokat?
Angol/magyar?
Küldök magyart az biztosabb:D
Ez egy elég beteg 0.fejezettel rendelkező, és még folyamatban lévő fanfic, de a többi része egyenlőre nem beteg, csak a 0., viszont nagyon tetszik^^ [link]
Itt több van, nem csak exo, de az is, még egyet se olvastam de tervbe van:D
Ezt ugyanaz írta mint az elsőt, ez is csak terve van
Taoris, szintén nem olvastam még>.<
Ezeket csak nemrég találtam szóval azért nem olvastam őket.. Ha angolul is érdekel akkor olyat is tudok küldeni:D
Mégegy kis oneshot baekyeollal:)
Hát, ergo ugyanazokat tudnám belinkelni, mint az első válaszoló, de még megosztok veled egyet;
[link] (baekyeol)
- ezen garantáltan sírni fogsz a végén.
A legtöbb, jól megírt, összeszedett fanfic általában mind Baekyeol, de akadnak még Kaisoo párossal foglalkozóak is. Ezt a blogot az egyik ismerősöm és a haverja fordította, akik majd még neki állnak a 10080-nak is (baekyeol). Ha szeretnéd, majd azt is belinkelhetem, az is eléggé sírós történet. HunHan-os hosszú, magyar fanfiction-ről még nem hallottam, őszintén még oneshot-okat se nagyon olvastam, így nem nagyon tudok teljesen eleget tenni a kérésednek ._."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!