Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem linkelni Exo-s...

Tudnátok nekem linkelni Exo-s blogokat/fanfictionokat?

Figyelt kérdés
Leginkább HunHan-os érdekelne ^^ , de persze a többiekről is küldhettek. Előre is köszönöm!! ^^ (UI: Korhatár nem számít >.<, a műfaj sem ---> vámpíros, fantasy, sulis, kollégiumos, horror, stb.. mind1)

2014. febr. 19. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Angol/magyar?

Küldök magyart az biztosabb:D

Ez egy elég beteg 0.fejezettel rendelkező, és még folyamatban lévő fanfic, de a többi része egyenlőre nem beteg, csak a 0., viszont nagyon tetszik^^ [link]

Itt több van, nem csak exo, de az is, még egyet se olvastam de tervbe van:D

[link]

Ezt ugyanaz írta mint az elsőt, ez is csak terve van

[link]

Taoris, szintén nem olvastam még>.<

[link]

Ezeket csak nemrég találtam szóval azért nem olvastam őket.. Ha angolul is érdekel akkor olyat is tudok küldeni:D

2014. febr. 20. 21:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Leginkább a magyar lenne jó, de angollal is megbirkózok :D
2014. febr. 21. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor itt van két angol is:) mindkettő hunhan, hamár főleg olyat szerettél volna:D

[link]

[link]

2014. febr. 21. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:
De asianfanfic-en rátudsz keresni ugy hogy hunhan és akor kiad egy csomót:)
2014. febr. 21. 21:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Mégegy kis oneshot baekyeollal:)

[link]

2014. febr. 21. 21:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. febr. 22. 15:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát, ergo ugyanazokat tudnám belinkelni, mint az első válaszoló, de még megosztok veled egyet;

[link] (baekyeol)

- ezen garantáltan sírni fogsz a végén.

A legtöbb, jól megírt, összeszedett fanfic általában mind Baekyeol, de akadnak még Kaisoo párossal foglalkozóak is. Ezt a blogot az egyik ismerősöm és a haverja fordította, akik majd még neki állnak a 10080-nak is (baekyeol). Ha szeretnéd, majd azt is belinkelhetem, az is eléggé sírós történet. HunHan-os hosszú, magyar fanfiction-ről még nem hallottam, őszintén még oneshot-okat se nagyon olvastam, így nem nagyon tudok teljesen eleget tenni a kérésednek ._."

2014. máj. 3. 09:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. máj. 4. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!