Szerintetek nem túl sablonos a Tumblr-öm?
Úgy értem, látom, hogy itt mindenki ezt mondja a másikéra.
Tanácsokat is elfogadok, meg a negatív vélemények se hoznak kia sodromból. :) köszi
Basszus, elnézést :'D Szórakozik a gépem, már kiraktam, csak na mindegy...
No, a link segítségével már lényegesen egyszerűbb véleményt formálni róla. :D
Az első véleményem róla az, hogy METÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL! Tetszik az a kurzor. :3
Egyébként őszintén szólva nagyon sok értelmét nem látom az oldalnak, nekem elsőre az jött le, hogy csak random képeket és GIF-eket hánysz rá. Én pl. azt nagyon szoktam értékelni, ha ezek saját alkotások, de amiket nálad láttam, gyanítom, hogy nem feltétlen azok. Ettől függetlenül néhányon jót mosolyogtam, folytasd nyugodtan. :)
Köszönöm, a kurzor nekem is a kedvencem:D
Végülis tényleg elég összevissza az oldal, de még nem tudtam elodönteni, hogy milyen stílusút szeretnék...
Tény, elég össze-vissza képek vannak. Legtöbben azért Tumblr-öznek, mert az érzéseiket akarják kifejezni (köztük én is), vagy akár csak megosztják azt, ami tetszik nekik. Szerintem döntsd el hogy milyen témájút szeretnél, és kezdj neki. :)
A másik dolog az hogy válassz egy másik témát, mert ez, hogy ennyire távol vannak egymástól a képek, rettentő zavaró.
De ezt mind jóindulatból mondom, ne feledd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!