Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit szokott csinálni az, aki...

Mit szokott csinálni az, aki egész délután "kockul"?

Figyelt kérdés
Nem értem,hogy hogy lehet annyi időt eltölteni a gép előtt.Mit szoktak csinálni az emberek,hogy órákig le tudják kötni magukat? Mert persze én is megnézem napi szinten az e-mail,facebook,twitter stb. fiókom,de ez maximum fél óra.. Mégis sok osztálytársam megy haza azzal a mondattal egy-egy laza nap után,hogy fel sem fog állni egész délután a géptől...Lehet,hogy hülye kérdés és sokan leszóltok,csak gondoltam művelődök egy kicsit. :) Köszi a válaszokat!
2014. febr. 15. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:

válaszolgatni a gyakorikerdesek.hu-n feltett kérdésekre

filmeket (sorozatok), videokat nézni

2014. febr. 15. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
A netezés nem igazi "kockulás". Nem azzal megy sok idő, hanem játékokkal.
2014. febr. 15. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Filmezik, játszik, böngészik.

Simán elmegy velük az idő. Filmezéssel és játszással nagyon gyorsanm megy az óra, aki meg netezik, hát ott is van 4chan meg reddit vagy ilyen oldalak, azzal simán ott eltölti valaki a napot.

2014. febr. 15. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
van fent millió és millió cikk, töménytelen képregény, manga, anime, film , mese... aztán chat, közösségi oldalak, vicc oldalak, fórumok, hírportálok, magazinok stb stb stb...
2014. febr. 15. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! (:
2014. febr. 18. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!