Azt szertném kérdezni hogy mennyiből lehetne összerakni egy tuti airsoft felszerelést? Például ilyet www.airsoftmegastore.com/octoberbf4. aspx#secondary
Nem nyitja az oldalt. Euróban mondom, ha akarod átszámolod.
Fegyver 150-200€, pisztoly (szerintem az egyik legmegbízhatóbb a Dan Wesson revolver) 80€. 6 tár (3600 bb-re) 60€, mellény 30-600€ (eleinte természetesen olcsót ajánlok). Terepruha 30-150€. Pisztolytok 10-20€. Szemüveg 10-50€. Bakancs kb. 80€.
Ez kb. 450€, de ennyiből tényleg egy tuti ruhát össze tudsz állítani.
Az airsoft sajnos egy olyan hobbi amit haa elkezdesz nehéz rá nem költeni. Mert mindig látsz jobbat, erősebbet szebbet.
DE! Egy közepes minőségű terepmintás ruha ( Alsó / felső ) olyan 20 ezer.
Egy szintén közepes minőségű fegyver amit használhatsz erdőben vagy épületharcban ( kéz alól vagy nagykereskedésből. semmiképp sem magyar oldalról mert 200%-os haszonnal dolgoznak a szentek... ) Szintén 20-25 ezer
Bakancs olyan 5000
Maszk van 2000 ért és 10000-ért is.
vegyünk mindenből a legolcsóbbat és így is Kb 50-nél tartasz. Ez egy közepes szintű kezdő-haladó airsoft felszerelés amit bármilyen körülmények között vígan használhatsz.
Én magyar oldalról vettem a fegyvereket, mert hátha hibásat küldenek és egy magyarral könnyebb "leboxolni" a dolgot és lám, tényleg hibásat küldtek (visszaküldtem és kicserélték). Saját példám:
-nadrág+zubbony 16.000 army shopban
-Cyma M14 aeg 40.000
-normálir távcső 20.000
-szereléksín 4.000
-póttár 2.000
-lipo akksi+lipo töltő 15.000
-Cyma 1911 aep 18.000
-póttár 2.500
-pótakksi 3.000
-pisztolytok 2.500
-rácsos maszk 3.500
-rácsos szemvédő 3.000
-vókitókit headset-et nem kellett vennem mert régóta van (mert motorozok)
-bakancsom is régóta van
-"taktikai" mellényt fölöslegesnek tartom főleg annyi pénzért, ezért egy szintén motorozáskor használt nagy övtáskába pakolok és persze a zsebeimbe.
Először az M14 a szemvédőt és a maszkot vettem meg, a többit utána szép lassan 1 év alatt ahogy a fizum engedte.
Hellósztok, bocsi az oldal miatt!
Én láttam néhány airsoftos oldalon hogy m4/m16 ott a boyi a legjobb, csak mert én nagy m16 fan vagyok és olyan fegyót szeretnék!
Ti mit ajánlotok márkában?
Valóban Dboys( Boyi), szerintem is az ár/érték arányban M4/M16 terén ők a legjobbak.
Amúgy egy airsoft felszerelés nagyon drága. Nekem 4 fegyverem van (g36, ak 74, shoti meg egy pisztoly) és ez már magában 100k bőven. Arra jöttek még a ruhák, védő és egyéb felszerelések. Ez már vagy 150 és még mindig nem teljes. 3 éve airsoftzok.
Megéri használtan venni ruhákat pl. katonai kiárusításokon. Sokat lehet spórolni olyan helyeken és még ritkaságokat is találni sokszor :)
Nos, vettél azóta valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!