Az iskolában most lesz farsang, és mi szervezzük. Nekem játékokat kéne kitalálnom, és habár már van egy-két ötletem, jól jönne még pár. Valami?
Olyan ötletek kellenének amik lehetnek akár szivatósak, de attól még élvezzék a kicsik. (5-7 osztályosokról van szó).
Eddig olyan ötleteink vannak minthogy pl. egy lufiba rakunk vizet, és a külsejére pedig borotvahabot, így ugye amikor leborotváltatjuk velük a lufit, egy csppet vizesek lesznek :DD
:)) ja én se szeretem ha vki játsza az eszét h 13-14 évesen ő milyen "nagy" gyerek már. nálunk már lezajlott a farsang úgyh tudom ajánlani:
1. cetlikre felírsz kajákat, és összeturmixolod őket (azt nm én csináltam hanem másk de lvileg nagy sikere volt. undorító volt pl. a cékla, chips, narancslé, chili banán, nutella párosítás.
2. hozol pelenkát (tisztát!) beleöntesz almalevet (egy kicsit csak a hatás kedvéért) és a tetejére pedig raksz nutellát, amit kikell nyalni.
3. jó még a műanyag kesztyű "leszopása" amiben tej van, mert akinek egy kicsi agya is van rájön h elég undorító, tekintve h olyan mintha a tehén tőgyéről innád a tejet. fúúúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!