Predator14004 kérdése:
Tudnátok valami jó nevet mondani?
Figyelt kérdés
Konkrétan álnevet kérnék tőletek mert videózni szeretnék és ahhoz kell egy menő név eddig Predator volt a nevem de Predi ként is mutatkoztam már be viszont ez elég gyakori név és kéne egy kicsit kreatívabb név,tudnátok valami egyedibbet ajánlani?Mert amíg nincs akkora rajongó táborom addig álnévvel szeretnék videózni.Valami menő kis névre gondoltam mint pl:Goodlike,HErBY,Vidman meg valami ilyesmi.Valami tipp esetleg?#Álnevek #Videós nevek
2014. febr. 1. 14:45
2/2 A kérdező kommentje:
Jó jó de valami hosszab és jól csengő néz mint például BeerSeeWalk bár tudom hogy ez a néznem videósé de viszont jól hangzik :D
2014. febr. 1. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!