Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek több lájkot...

CsehAdrienn12345 kérdése:

Hogyan szerezzek több lájkot a facebook képeimre? (kérlek, ne oltogassatok)

Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyszerű: akinek tetszik lájkolja,akinek nem,az nem.

Kérheted az embereket,hogy tetszikeljék,de ne lepődj meg ha elutasítóak lesznek.

2014. jan. 31. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
azt hiszed hogy ha lesz vagy 200 lájk a profil képeden, akkor szép leszel? nem a facebook lájkoktól leszel szép,vagány! És ez annyira szégyen, hogy ez a legnagyobb problémád hogy hányan lájkolják a képed!
2014. jan. 31. 16:48
 3/5 anonim válasza:
Elsőnek üzenem hogy ez nem feltétlenül van ígym, ha én mindent belájkolnék ami tényleg tetszik, szerintem hülyének néznének. Van hogy látok valami ami jó, de az illetővel aki kirakta annyira nem tartom a kapcsolatot, meg miért is lájkolnám a képét, akkor úgysem teszem meg. Ha több lájkot akarsz a képeidre kedves kérdező, legyél minnél több emberrel jóban.
2014. febr. 1. 07:55
 4/5 anonim ***** válasza:

És mégegyszer kiírja... xD

Legyél népszerű..

2014. febr. 2. 19:05
 5/5 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat:-) és nem oltásokat kértem!
2014. febr. 3. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!