Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Sziget Fesztiválra nagy...

Sziget Fesztiválra nagy általánosságba milyen cuccokat kell vinni?

Figyelt kérdés
Milyen üdítőket, kaját engednek? Milyen tárgyakat és mennyit?

2014. jan. 31. 14:50
 1/3 anonim válasza:
Én régen voltam, akkor ételt-italt felesleges volt vinni, jó áron tudtál venni kaját, (persze nem otthoni minőségűt-mennyiségűt, de egy hétig ki lehet ezen is húzni), ha meg már nem volt pénzünk kajára, a krisnások ingyen osztották délben az ebédet. Nem lett a kedvencem, de meg lehetett enni. Italt azért mindenki becsempészett, főleg töményet a ruhák között. Azért nem pakoltatták ki a hátizsákot, csak nagyjából áttapogatták a biztonságiak. Szúró-vágóeszközöket sem lehetett vinni be, persze egy bicska minimum kellett, hogy legalább kenyeret, kolbászt, ilyesmit fel tudj vágni. Szóval ruha, tisztálkodóeszköz, egy kis üveg pia (azért nem nagy, mert ha megtalálják, elveszik úgyis), gumi, ha alkalmi kalandot is akarsz, sátor, hálózsák, evőeszköz, Wc papír-papírtörlő-papírzsepi, fürdőruha. Kaját nem érdemes szerintem, max pár müzliszelet, vagy valami nem romlandó cucc. És talán esőkabát sem árt.
2014. febr. 1. 09:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Igazából kaját vihetsz be, nem alkoholos üdítőt meg talán fél litert. Ha bérleted van, és mondjuk drágának találnád az árakat, bármikor kimehetsz vásárolni Pestre is, mondjuk egy pékségbe.
2014. febr. 3. 13:15
 3/3 anonim ***** válasza:
A fogkeféd ne hagyd otthon! (Én szabályszerűen elfeledkezem róla minden fesztiválnál) Papucs a zuhanyzáshoz, nedves törlőkendő, kézfertőtlenítő. Ha sátrazol akkor polifóm, meleg pizsi, hálózsák, párna, bikini\fürdőnadrág, fájdalomcsillapító, hasfogó, c-vitamin. Mi mindig vittünk vizipisztolyt is, vagy valami hasonlót, melegben azzal locsoltuk egymást.
2014. márc. 5. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!