Fiatalok! Ti hogyan szoktatok bulizni? Mi számít jó bulinak?
Elsősorban a 14-18 korosztályból érdekelnek az alábbi dolgok is:
1. Milyen gyakran buliztok? Hol buliztok? Mit csináltok ott?
2. A szülők meddig engednek el? Hová? Milyen feltételekkel? Ha nem tartjátok be a feltételeket mi lesz?
3. Tapasztalatok, hozzáfűznivalók, megtörtént esetek...
Morrisons Liget és Peaches and Cream!
minden héten :D
piálni táncolni csajozni :)
1. Nyáron kb. kéthetente, suliidőben ritkábban, de azért havonta 1x szoktam. Bár olyan is van, hogy egymás utáni héten van 2 jó buli, és akkor is megyünk. Kisvárosban élek, és legtöbbször a helyi diszkóba megyünk, fiúk-lányok, a barátokkal. Előtte kicsit beszélgetünk,iszogatunk egy jó kis kocsmában.. Néha házibuliba is megyek. Mit csinálunk ott? :D Jól érezzük magunkat, beszélgetünk, táncolunk! :)
2. Most már bármeddig elengednek, legkésőbb reggel 7-kor mentem haza, nyáron. 16 évesen, mikor először mentem fel, akkor 3-4 fele legkésőbb hazamentem. Anya elém jött.:) A feltétel az, hogy 2-3 sms-t küldök neki, leírom épp hol vagyunk és mit csinálok. Ha nem tartom be, akkor másnap leszid. Esetleg elveszi a laptopom.. :D
3. Szerintem normális időben kezdem el ezt a "bulizós" dolgot, mindig figyelek arra, hogy keveset igyak, önmagam maradjak..és így anyáék is megbíznak bennem. :)
18/L
15/L
Szenitem nekem meg korai ez a bulizgatas, meg hat nem is nagyon tudnam h hova menjek...
De kesobb majd feltetlenul szeretnek neha bulizni jarni, persze nem olyanra ami abbol all hogy iszunk mint a teve, jol berugunk meg okorkodunk, hanem amit feljebb leirtak...
Havi kb 1szer elmenni vhova, jol erezni magam a haverjaimmal, szorakozni aztan hazamenni...
Bar nem mintha most nem orulnek egy ilyen programnak, de hat...sajna nincs lehetosegem...://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!