A 2014es Sziget fesztivalra 14-16 (3, vagy tobb) lanyoknak mennyire biztonsagos menni? Tobb fellepot regota szeretnenk megnezni, nagy kedvenceim vannak kozte! Minimum egy szulo kiserni fog.
Heló!
Ha aggódtok, akkor szerintem úgy menjetek, hogy elmentek, és minden nap végén hazamentek, majd másnap újra mentek. Már ha ez kivitelezhető. Én például Novarockon voltam így, haverom Hegyesben lakik, így a koncertek vége után 1 órán belül már náluk voltam, aztán reggel újra ki - ez a fesztivál vlaamilyen szinten még keményebb is, mint a sziget, mert az egész egy rohadt poros részen van, így a koncertek eléggé megviselik az embert, ha kavarog a sok por, ráadásul mikor mászkáltam, nem egy szétvert sátrat láttam, de a "legjobb" az volt, hogy egy magyar gyereket flevettünk visszafele, aztán elvittü kegy darabig, mert szegénynek lelopták a négy kerekét a kocsijáról a parkolóban...
Heló!
Esetleg érdemes lenen egy koleszos szobát bérelnetek. Rockmaratonkor - hogy mást is emíltsek :D-mi ezt cisnáltuk, elvégre 1 hetes volt.
Viszotn ha együtt maraadtok végig - és nem lesz nagy ivászat, vagy egyéb olyan dolog, ami betehet, akkor nem lesz probléma.
Szia!
Először is rendszeres szigetre járóként szeretnélek megnyugtatni, hogy azért nem annyira durva a hely a sziget. De a cuccaitokra vigyázzatok, az fontos. Szerintem is az a legjobb, amit az előző kettő ember javasolt, egy hazajárós heti jegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!