Facebookon hogyan es hol kell azt beallitani, hogy csak az ismeroseim tudjak megnezni a kepeimet? Az idegenek ne lassanak rolam semmilyen informaciot?
Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 02:02
1/13 anonim válasza:
Az albumoknál be lehet állítani, hogy nyilvános legyen vagy csak ismerősök láthatják. Az album előnézeti képénél a bal alsó sarokban lehet legördíteni a menüt.
2/13 A kérdező kommentje:
Koszonom, es az idovonalat ? Azt hogy kell ? Meg azt, hogy a nevjegyzek ?
2014. jan. 26. 02:12
3/13 A kérdező kommentje:
Es az albumokat hogy lehet be allitani ?
2014. jan. 26. 02:13
4/13 anonim válasza:
Az adatvédelmi beállításoknál. A felső sorban a kezdőlap menüpont mellet van egy "kis lakat", ott tudod ezeket beállítani. Ott van egy "Ki láthatja a dolgaimat" menüpont, ott értelemszerűen tudod ezeket állítgatni.
5/13 A kérdező kommentje:
Megvan koszonom. Es a kepeket ? Azt nem ertem
2014. jan. 26. 02:20
6/13 anonim válasza:
Hát ahogy az elején írtam. Rálépsz a saját idővonaladra, majd fényképek, ott albumok és ott az album előnézeti képénél a jobb alsó sarokban vagy egy kis "földgömb van , vagy "emberek", ha "földgömb" van akkor az az album nyilvános. Ha arra rákattintasz, akkor át tudod állítani, arra, hogy "ismerősök". Most így hirtelen ennél érthetőbben nem tudom leírni.
7/13 anonim válasza:
A borító és profilképedet, nem tudod átállítani nyilvánosról, az mindenki számára publikus.
8/13 A kérdező kommentje:
Igen latom, nalam az van, hogy nem tudok ra kattintani. Egy olyan kerek akarmi van
2014. jan. 26. 02:42
9/13 anonim válasza:
Ha csak simán ráviszed az egeret a jelre, nem ír ki semmit?
10/13 A kérdező kommentje:
De igen, azt, hogy ezt mindenki lathatja. De nem tudom allitani, hogy az albumot ki lassa :(
2014. jan. 26. 02:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!