Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ismer bárki alternatív szórako...

Ismer bárki alternatív szórakozóhelyet Pécsen?

Figyelt kérdés
Olyan helyre gondolok, ahol nem a szokványos ótvarfos ömlik a hangfalakból, miközben a partyk*rvák a következő pippantást keresik a táncoló tömegben. Valami olyan hely kellene, ahol mondjuk beraknak egy Radioheadet, vagy bármit, ami nem a szokvány, valami igényes muzsika. Én pécsi vagyok és nem találok semmi ilyesmit, csak az olyan helyeket látom, mint az Est café, a Jackpot, meg a többi hasonló fos. Lehet ez bármilyen hely, egy művészbár, vagy egy alteros garázs, bármi, csak valami igényesség szoruljon belé. Szóval, ha bárki ismer ilyet, kérem ossza meg velem!!

2014. jan. 25. 13:26
 1/4 anonim válasza:
Ti-ti-tá?
2014. jan. 25. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ti-ti-tá, Csinos (bár azt hiszem, az szimplán csak egy kocsma, de nem biztos)
2014. febr. 3. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Ami a Cyrano helyén nyílt, Amper a neve, ha jól tudom, az nem ilyen? Még nem voltam ott, csak a neten olvastam róla.
2014. febr. 4. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:

igenigen, Amper meg Ti-ti-tá. Amper azt hiszem Ti-ti-tá "tesója" :)

De Ti-ti-tá nekem a favorit, melegen ajánlom :)

2014. márc. 19. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!