Budapest, Stadionok, Karaoke? Tartanak még itt karaoket?
Figyelt kérdés
Lennt a parkolószinten a stadion parkolószintjében egy icipici első osztályu kis étterem ,2-3 éve minden szerdán lejártunk anyummal és a barátjával és néhány ismerössel erre a helyre!Sajnos már nem tartjuk a kapcsolatot egyik ismerösünkel se,és egyszer voltam megnézni egy szombati napon de semmi kirást semmit nem találtam és az étterem is zárva volt.Neten is keresgélem de csak a kinti nagy étterem karaokéját adja ki a google én pedig nem azt keresem!nagyon jó kis hangulatos bulik voltak ott és barátságos emberek!ha véletlen valaki oda jár vagy arra jár nap mint nap esetleg szerda esténként vagy tud erröl a kis étterem karaoke bulijárol valamit írjon!!annyira örülnék neki!Gondoltam már rá hog szerdán este oda megyek megnézem de nagyon messze lakom és nehézkes lenne a haza jutás ha feleslegesen kimennék..:(2009. dec. 3. 22:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!