Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 16. szülinapi buli. Ötletek?...

16. szülinapi buli. Ötletek? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Házibulira gondoltam, ahova vagy 20 embert meghívnék. Szerintetek úgy legyen, h minden meghívott hoz vmi piát vagy még azt is én szerezzem be? Mert kajaként pizzára gondoltam. És valakinek van vmi ötlete h miket csináljunk? Még nem szerveztem házibulit, szóval segítségre van szükségem. Értelmes ötleteket, légyszi!

16/L

2014. jan. 18. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Mint házigazda Te is vegyél piát, nasit, azon kívül persze hoz mindenki valamit.

Zene, tánc, társas, kártya.

Műanyagpohár, szalvéta,papírtányér legyen elég, nem törik, és nem kell mosogatni.

2014. jan. 18. 16:06
 2/3 anonim válasza:

Hangfal, hogy üvöltessétek a zenét. Pizza, pár zacskó chips, és ennyi elég.

Nekem fél éve volt, és jól elvoltunk, bár én is eleinte 20 embert hívtam, csakhogy ők is hoztak még embereket, akik szintén hoztak, és így voltunk kb. 60-an. Nagyon jó volt, sokan táncoltak, vagy a Wii-nkel Just Dance-eztek, beszélgettek, piáltak, és még nyáron volt, és van egy kicsi felfújhatós medencénk azt felfújtuk, valaki ruhástul fürdött benne :D Kérd meg, hogy ők is hozzanak piát amúgy, de nálad is legyen. Ja, meg volt akik 18as activity-t játszottak, az nagyon vicces volt :D

2014. jan. 18. 16:13
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

én is úgy gondolom h többen leszünk, mindenki majd hoz magával vkit:D

2014. jan. 18. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!