Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem jó animéket...

Tudnátok nekem jó animéket mondani és magát is a törtánetet is leírnátok röviden?

Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Aki Sora

Két tetvéről szól akik naaagyon szeretik egymást :3

2014. jan. 18. 15:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen kösuönöm :)
2014. jan. 18. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Code Geass

- Egy 17 éves Lelouch nevű fiú fel akarja szabadíttani a hazáját az elnyomás alól, és szerez 1 képességet amivel van rá esélye. Mellesleg egy nagyon fordulatos anime, rengeteg csavar van benne.

Juuni Kokuki

- Három emberről szól akik egy másik világba kerültek át. Ez a világ remekül kidolgozott fantasy környezet. Mellesleg fantasy körökben top1 anime. Van egy remek storyja de bővebben erős spoiler lenne. (Anime után ajánlatos olvasni!)

Tengen Toppa Gurren Lagann

- Egy mecha fightos anime, eleje lagymatag, és vannak benne lapos részek, de olyan szinten epic az egész hogy simán elfelejted. Nem mellesleg az utolsó 10 része EPIC!

Angel Beats!

- A túlvilágon játszódik, egy olyan akció dráma kombó, viszont nagyon jó, szerintem a hangvétele miatt a legjobb dráma.

Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.

- Röviden AnoHana. Szintén egy dráma, azzal a külömbséggel hogy itt nem brutálisan mutatja be hanem szépen dolgozza fel a karakterek egymáshoz való érzéseit. Van benne egy kis természet feletti cucc, de az AB!-vel karöltve számomra a Dráma kategória egyeduralkodói.

Berserk

- Egy fantasy világban játszódik, ami a mi világunk béli középkorhoz hasonlít. Remek story és valami kegyetlen kidolgozott karakterek vannak benne. Sajnos a legjobb helyen lett vége, viszont az újabb grafikás remake mozik hoznak egy kis plusszt, és arról is hallani hogy végre több mint 15 év után kapni fog a Berserk manga folytatást. (aminek nagyon örülnék mert a seinen kategória királya ez az anime)

Casshern Sins

- A jövőben játszódik, ahol az emberek majdnem teljesen kihaltak, és az álltaluk létrehozott "örökéletű" robotok is kezdenek meghalni. Egy posztapokaliptikus világban játszódó anime. 18 Alatt ne nézd meg nem értenéd.

One Outs

- Ez egy Psychologycal+Sport anime, ritka kombó a kettő még is nagyon jó animét csináltak belőle, egy remek majdhogynem zseniális főszereplővel.

Shiki

- Vámpíros cuccos, érdekes és szerintem izgalmas krimi, viszont a végét nagyon elrontották, az értelmetlen mészárlással és azzal hogy kábé nincs vége. Első 18 része viszont szerintem nagyon izgalmas.

2014. jan. 19. 02:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen animéket szeretsz de itt egy pár:

Fairy Tail

Mágusok akik különböző képeséget fejlesztenek ki. A mágusok céhekbe állnak és megbízásokat fogadnak el.

Kuroko no Basuke

Kosárlabda. Nagyon változatos és vicces.

Lovely Complex

Magas csaj és alacsony fiú.

2014. jan. 29. 22:13
 5/6 anonim válasza:

Kuroshitsuji

Egy fiatal angol nemes szerződést köt egy démonnal, hogy bosszút álljon szülei gyilkosán. (vannak benne vicces részek is)

2014. máj. 7. 18:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!
2014. máj. 20. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!