M. O-n mért nem lehet venni PS4-et?
Szóval a kérdés adott,mindig csak azt látom rengeted konzolos fórumon meg boltban is hogy csak előrendelhető,eddig volt január 10-ei dátum,abból lett 15-ei aztán lett 17i dátum is,most meg 23,de láttam már 30-ai dátumot is,most akkor mi is van? Mért nem lehet venni sehol sem,nem tudnak eleget gyártani,vagy egyszerűen a Sony nem foglalkozik olyan putri országgal mint M.O
Decemberben volt valami parti ahol elkapkodták az egészet 1 óra alatt és azóta nem is lehet venni,amúgy nem akarok még venni csak aggaszt hogy ilyen soká ér ide szinte...
Sony nem tud (vagy nem akar) annyit gyártani amennyi kéne...
De szerintem ez jó marketing is nekik minél jobban akarod annál biztosabb hogy meg fogod venni
Inkább lemondja az ember a pic sába,ez szerintem sza r marketing,sok a türelmetlen ember,főleg ha konzolról vagy PC-ről van szó.
Itt is hogy szoktak sírni mikor nem jött meg másnapra pár embernek a PC-be szánt cucca...
De viszont kétlem h ennyit vennének,hogy 2 hónapja nem jutott volna ide
Mondjuk jah,partyn is hogy elkapkodták a gépeket...
Szóval most jól megy a Sony-nak nálunk is ahogy látom :D Ha így folytatódik végre nem egy kis folt leszünk a térképen az ő szemükben ami azért a hasznukra vállhat,pl Store.
De igazából azt nem értem hogy akkor mért halasztják el,mert eddig annyi dátum volt de mindig áttolták az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!