Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » M. O-n mért nem lehet venni...

M. O-n mért nem lehet venni PS4-et?

Figyelt kérdés

Szóval a kérdés adott,mindig csak azt látom rengeted konzolos fórumon meg boltban is hogy csak előrendelhető,eddig volt január 10-ei dátum,abból lett 15-ei aztán lett 17i dátum is,most meg 23,de láttam már 30-ai dátumot is,most akkor mi is van? Mért nem lehet venni sehol sem,nem tudnak eleget gyártani,vagy egyszerűen a Sony nem foglalkozik olyan putri országgal mint M.O

Decemberben volt valami parti ahol elkapkodták az egészet 1 óra alatt és azóta nem is lehet venni,amúgy nem akarok még venni csak aggaszt hogy ilyen soká ér ide szinte...

2014. jan. 17. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Sony nem tud (vagy nem akar) annyit gyártani amennyi kéne...

De szerintem ez jó marketing is nekik minél jobban akarod annál biztosabb hogy meg fogod venni

2014. jan. 17. 17:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Inkább lemondja az ember a pic sába,ez szerintem sza r marketing,sok a türelmetlen ember,főleg ha konzolról vagy PC-ről van szó.

Itt is hogy szoktak sírni mikor nem jött meg másnapra pár embernek a PC-be szánt cucca...

De viszont kétlem h ennyit vennének,hogy 2 hónapja nem jutott volna ide

2014. jan. 17. 17:39
 3/4 anonim válasza:
Nem csak itthon van hiány PS4-ből.A tervezettnél még több is jött hozzánk.Az egy másik kérdés,hogy nagyon nagy a kereslet.Ekkorára még ők sem számítottak.Türelmesnek kell lenni.
2014. jan. 18. 16:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Mondjuk jah,partyn is hogy elkapkodták a gépeket...

Szóval most jól megy a Sony-nak nálunk is ahogy látom :D Ha így folytatódik végre nem egy kis folt leszünk a térképen az ő szemükben ami azért a hasznukra vállhat,pl Store.

De igazából azt nem értem hogy akkor mért halasztják el,mert eddig annyi dátum volt de mindig áttolták az időt.

2014. jan. 18. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!