Vannak olyan oldalak ahol jókat lehet trollkodni?
Figyelt kérdés
szeretnék regisztrálni valahova amin jókat lehet nevetni mások komijain vagy esetleg beszólni vkinek... persze mindezt névtelenül... ha vann akk lécci irjatok már ijeneket...2014. jan. 12. 14:55
1/3 Béci007 válasza:
Én a www.randiznek.hu weboldalt ajánlom. Az operátor (szerintem csaj) egyedül regisztrált kb 60 felhasználót és minden levélre próbál válaszolni... Ma már sikerült kihúznom nála a gyufát. Az oldalon az összes felhasználó kamu. Google-ről letöltött képekkel van tele és a szövegezés majdnem azonos. Szerintem jól fogsz szórakozni. És amint megtudtam az oldalról: "A borotvált láb szexi" :) IQ harcosok... :D Én ezt ajánlom.
2/3 anonim válasza:
Unciklopedia...
Olyan mint a wikipédia csak itt humoros dolgokat kell kíírni(azaz trollkodni :) )
Én még csak most fedeztem fel de már nevetek...
Csak olvasd el például ezt a cikket:
3/3 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló köszii :DD ez akkora... már itt sírok rajta egy ideje... :,DD
2014. aug. 4. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!