Unatkozom. Valaki tud ajánlani valamit?
SEMMIKÉPP NEM TV,PS,INTERNET,DVD,FILM,SOROZAT VAGY NETES JÁTÉK LEGYEN.
eddig,nem nagyon unatkoztam,de rászoktam a gépezésre(a kelleténél picit többet gépezek)és most tökre unatkozom.
a baj az hogy egy barátom sem lakik a környéken.az egyik tesóm egéz nap sorozatot néz a másik meg a barátnőjével lóg.
szóval én meg unatkozom.
szoktam sorozatokat nézni,de utána csak szar lesz mert a sorozatokban mindig történik valami izgi és az életben meg tökre nem szóval így még uncsibb lesz.
nem vagyok egy depis fajta egyáltalán,inkább ilyen nagyon boldog.amikor suli van akkor nem unatkozom,mert akkor mindeig van valami,de ilyenkor.....
légyszi NE hülyeségeket írjatok.
Eléggé megkötötted a kezem, de saját tapasztalatból kiindulva ez be fog válni: Feküdj el az ágyadon, rakd fel a Pink Floyd: The Wall( [link] ), vagy The Dark Side Of The Moon( http://www.youtube.com/watch?v=fdWWnRd6OHI ) című albumát, és idézd fel gyerekkorod szép emlékeit. Egyébként fiú vagy vagy lány?
Vagy beszélgethetünk is.
lány vagyok.
és a beszélgetést inkább kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!