Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Most Youtube, vagy csak Tube?

Sammer100 kérdése:

Most Youtube, vagy csak Tube?

Figyelt kérdés

beregisztráltam a gmail-re, még annak idején egy bizonyos matrixpressenger@gmail.com-címen. Mióta a google megvásárolta a youtube-ot az a zseniális ötlete támadt, hogy fűt-fát összekapcsoljon, és bejött az életünkbe a google+

Tehát a Matrixpressenger-rel még annak idején beregeltem a Youtbobra, és készítettem egy egy csatornát amire pakoltam az általam készített zenéket. amikor jött a google valamiért csinált nekem (bár nem kértem)egy "wolfe sam" nevű csatornát, mert hogy akkoriban ezen a néven regeltem be.

és valamiért nem tudtam ezentúl bemenni az M.P. csatornára. új felhazsnálót megy nem akarok csinálni, mert egyrészt aza kevés nézettség is elveszne, másrészt 2x lenne meg a videóm az meg elég hülyeség. valaki nem találkozott ezzel a problémával?

2013. dec. 31. 22:53
 1/3 A kérdező kommentje:
csatornát lehet törölni véglegesen?
2013. dec. 31. 23:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Kicsit off, a kérdésre nem tudok válaszolni, csak annyit akartam mondani, hogy én is magamban mindig úgy mondom, hogy Youtbob, vicces volt ezt most mástól is visszahallani, mert ahhoz képest nem annyira ismert ez a szó. Sőt, még a Youtube - Tube kombó is ismerős :D
2014. jan. 3. 00:04
 3/3 A kérdező kommentje:
jaja, Dancsó és Herby!
2014. jan. 6. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!