Most Youtube, vagy csak Tube?
beregisztráltam a gmail-re, még annak idején egy bizonyos matrixpressenger@gmail.com-címen. Mióta a google megvásárolta a youtube-ot az a zseniális ötlete támadt, hogy fűt-fát összekapcsoljon, és bejött az életünkbe a google+
Tehát a Matrixpressenger-rel még annak idején beregeltem a Youtbobra, és készítettem egy egy csatornát amire pakoltam az általam készített zenéket. amikor jött a google valamiért csinált nekem (bár nem kértem)egy "wolfe sam" nevű csatornát, mert hogy akkoriban ezen a néven regeltem be.
és valamiért nem tudtam ezentúl bemenni az M.P. csatornára. új felhazsnálót megy nem akarok csinálni, mert egyrészt aza kevés nézettség is elveszne, másrészt 2x lenne meg a videóm az meg elég hülyeség. valaki nem találkozott ezzel a problémával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!