Lúzer vagyok, ha nincs esti programom és egyedül leszek ma este?
Figyelt kérdés
Nincs most kivel ünnepelnem, nem is nagyon akartam most elmenni itthonról. 24 évesen nem gáz egyedül "ünnepelni"? Az utóbbi években nem sok barátom maradt, akivel most jó lenne bulizni, de egyébként sem vágyom a nagy lerészegedésre. A szüleim és a bátyám is bulizni mennek, szóval valóban én leszek csak itthon. 24/F2013. dec. 31. 14:28
12/23 anonim válasza:
Haha:D ha lenne busz, az utolsó 11-kor ment.:D
13/23 anonim válasza:
Kisvárosban nincs egy barinőd sem?
14/23 anonim válasza:
De, olyanok akik a pasijaikkal vannak..
15/23 anonim válasza:
Még a te korodban nem baj ha ott vagy velük harmadiknak. Gondolom nem kettesben vannak, hanem társaságban.
16/23 anonim válasza:
Viszont engem zavar, ha én vagyok a harmadik. Jó ez így, itthon:D
17/23 A kérdező kommentje:
Én meg emelgetem a súlyzót, az legalább hasznos. :)
2013. dec. 31. 17:55
18/23 anonim válasza:
Ha még szilveszterkor sincs hová menni, akkor súlyzózhatsz nyugodtan. A tükörnek megmutathatod az izmaid.
19/23 A kérdező kommentje:
Khmm :) Akkor van baj, ha másnak akarsz tetszeni és nem magadnak! Aki magával tisztában van, annak már van önbizalma. Tökmindegy, hogy ki néz meg, vagy ki nem engem nem érdekel. Magamnak élek, nem másoknak.
2013. dec. 31. 18:26
20/23 anonim válasza:
Igen nekünk, akik még szilveszterkor is a gép mellett gubbasztunk rengeteg önbizalmunk lehet. Van mire XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!