Az miért van hogy kb 3. éve 3-4-5 hetente piálunk és én még soha nemvoltam másnapos? 16f
Figyelt kérdés
2013. dec. 30. 23:39
1/8 anonim válasza:
Mert elhiheted magaddal, hogy te egy pohár után már részeg vagy, közbe meg nem:DD 16/L
2/8 A kérdező kommentje:
vicceskevagy.
2013. dec. 31. 13:02
3/8 anonim válasza:
Nyugi mi is szoktuk űzni az ipart, és valahogy én se vagyok soha másnapos. Eddig 1x voltam de akkor is azért mert csak 3 órát aludtam
4/8 anonim válasza:
Ennek több oka is lehet:,
-A másnaposság tüneteihez hozzájárulnak az italokban lévő adalékanyagok,színezékek.
-Minnél "színesebb" egy ital, annál rosszabb a másnaposság tőle.A vörösbor utáni másnaposság rosszabb, mint a fehérbor utáni, a likőrök ártalmasabbak, mint a tiszta szeszek, és konyak jobban "kiüt", mint a vodka.
-A másik nagy tapasztalat, hogy minél drágább az ital, annál tisztább.
-Ha sok zsírosat kajáltok a havarjaiddal előtte vagy közben.
de az is lehet,hogy hozzászokott a szervezeted vagy egyszerűen csak bírod a piát.
:)
6/8 anonim válasza:
Mert még sosem rúgtál be rendesen. Majd ha egyszer sikerül, azt a másnapot nem fogod elfelejteni.
7/8 anonim válasza:
Ez adottság(+májállapot), én 17 évesen eddig kb. össz 2x voltam másnapos, ráadásul nem is a legnagyobb piálások után.
8/8 A kérdező kommentje:
:D Köszi
2014. jan. 2. 03:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!