Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Amilo a1640 laptop illesztőpro...

Veszhelyzet kérdése:

Amilo a1640 laptop illesztőprogramok? Bárhol kereshetem (zsenik kommentjei megelőzése érdekében még a siemens oldalán is)?

Figyelt kérdés
Szereztem egy öreg gépet anyuéknak,csak filmezésre,hogy meló után ne unják magukat.DE! van hozzá egy wifi kártya (sitecom cardbus card) és nem hogy még azt sem ismeri fel,még hálózati vezérlőt sem találtam.Tehát az internet rész sehogy nem akar menni. Ha valaki tudna adni valami tanácsot még ha megoldást nem is,hogy merre induljak el,azt nagyon megköszönném és pár sörre a vendégem.Lehoz az életről,2 napja szenvedek vele...a googe-ba bárhogy írhatom a nevét vagy szinonímázhatom, 0 eredmény.Előre is köszönöm!!!

2013. dec. 30. 13:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!