1/14 anonim válasza:
nincs, mindegyiket ugyanúgy rühellem :)
2/14 anonim válasza:
VÁN DÁJREKSŐŐŐN? hányózacskót ide...
3/14 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszik a kérdés mi a f**znak kell ide írni??:@@
Lepontozva <3
2013. dec. 30. 18:30
5/14 anonim válasza:
Zayn és Harry!<3:)) (attól függ milyen szempontból)
és neked??
6/14 anonim válasza:
uuuu összes *-* <3 bár nekem ez a kedvemtől is függ :D
8/14 A kérdező kommentje:
Hát először Niall volt...Aztán Zayn...Majd Louis...Utána Liam és Harry..Ez mind különböző időpontban :D Akkor elhatároztam h lesz egy kedvencem :D Akárhányszor eldöntöttem h na most pl Louis lesz mindig "megsajnáltam" (??XD) a többit h akkor ő velük mi lesz xd nincs kedvencem de ha nagyon kéne választani Zayn :)
2014. jan. 1. 19:50
9/14 anonim válasza:
kedves első kettő válaszoló: ha nem bírjátok őket, MI A F***NAK NYOMTOK A KÉRDÉSRE?! logikátokat elhagytátok félúton?
kérdezőnek: Niall-Liam-Harry, de lassan Louis kiharcolja, hogy saját helye legyen a szívemben :) legeslegelőször Zaynes voltam, de utána jött Liam és elbitorolta a helyét, sajnos azóta Zayn a listám végén kullog :s
10/14 anonim válasza:
Először nekem Louis volt a kedvencem uána Zayn utána meg Niall és Harry...Szóval a Kedvencem Niall és Harry<333
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!