Hülyeségeket szeretnék csinálni a nyáron . Milyen ötleteitek vannak?
Figyelt kérdés
Lány vagyok 14 éves szeretném ha ez a nyár felejthetetlen lenne . Na pl. ilyenekre gondolok hogy medencébe a strandon ruhástól beleugrani . Vagy esőbe hajat mosni . Boltba pizsamába bemenni és a legolcsóbb dolgot meg venni stb ...2013. dec. 29. 17:13
1/9 anonim válasza:
Hol van még a nyár? Most volt xD
3/9 anonim válasza:
Nyáron?Hmm...Beleugrani télen a medencébe xD Felejthetetlen lenne egy tüdőgyulladással :D
4/9 A kérdező kommentje:
Nyárra gondoktam nem pedig télre xD addig kellene pár ötlet
2013. dec. 30. 18:33
5/9 anonim válasza:
Addig még 1 év van hátra nagyokos xD
6/9 anonim válasza:
Mászáll be egy szökökútba, sétálj éjjszakaig a barátaiddal, menjetek el az erdőbe szedjetek gombát süsetek szalonát vagy valamilyen húst.
7/9 anonim válasza:
Vagy inkább szájjal fogjál halakat xD
8/9 anonim válasza:
Öltözz be fiúnak! ... de úgy h teljesen fiúnak látszál és menjél az utcán a barátaiddal! Vagy mosd meg a szádat vajkrémmel és Pesivel öblítsd ki úgy h a vagjkrémes Pepsit lenyeled! :D idiota otlet de most talaltam ki
9/9 anonim válasza:
Boríts a fejedre 1 vödör vizet , és a vödröt hagyd a fejeden , és úgy menj boltba , postára , parkba stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!