Segítség kellene; tudtok ilyen idézetet?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az interneten számtalan helyen találok idézeteket, de most valahogy nem megy.. Egyik sem olyan amit elképzeltem, így gondoltam, megkérdezem tőletek, hátha tudtok segíteni. Egy ajándékra szeretném ráírni. Lehet hosszú is. A lényeg, hogy nagyon megható és gyönyörű legyen. Köszönöm aki tud segíteni! :)2013. dec. 27. 23:07
1/2 anonim válasza:
“Az élet rövid, ezért nincs sok időnk megörvendeztetni azok szívét, akik velünk együtt utaznak ezen a ködös úton. Siessünk hát szeretni! Siessünk kedvesek lenni.” (Henri-Frédéric Amiel)
2/2 anonim válasza:
Szép Tündérország támad föl szívemben
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet,
Ilyenkor decemberben.
Juhász Gyula
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!